27 februari 2011

Helg i Hovet

Klockan två var det tillsagt att vi skulle va på plats hos Annika och Gert och klockan två var vi där. Vi blev bjudna på ärtsoppa och varm punsch och det var så himla gott och värmande. Vi varje tallrik låg ett häfte som berättade vad vi skulle göra efter maten, nämligen besöka "Glaskonst på Sandgärdsgatan i Växjö".
Bertil Vallien, Åsa Jungnelius, Anna Ehrner, Kjell Engman, Göran Wärff, Ludvig Löfgren och Ulrika Hydman Vallien. Annika, Gert och Per tittar på Bertil Valliens "Abode", Per syns bakom Anna Ehrners gräs, Gert poserar vid häxan utanför Helges Håla (har inget med glaskonstverken att göra) och Annika har slagit sig ner i Göran Wärffs betong/glasfåtölj. Det var bara en nackdel med utflykten och det var att det var galet kallt! Inte mer än ett par minusgrader men vinden var som is. Tanken var att vi skulle gå runt Växjösjön också men den tanken slog vi ur hågen när vi gått bara en liten bit längs med sjökanten. Vi åkte tillbaka till Hovet i stället och värmde oss framför brasan med var sin whisky. Senare dukade Annika upp värsta buffén. Det var så gott! Här är några exempel:

Här ska jag lägga in en bild när själva bildfunktionen fungerar igen. Jag återkommer med bilder på den smaskiga buffén

Sen avlöpte kvällen precis så trevligt som våra kvällar tillsammans brukar.
Idag har vi gått på promenad i Hovmantorp i lite skönare väder än igår. Dessutom hade jag lånat både överdragsbyxor och varma kängor. Perstackaren hade det lite kallare med jeans och lågskor och den sega förkylningen som inte vill släppa taget.
Nu sitter vi framför TV:n med eld i kakelugnen och gör ingenting särskilt. Mätta är vi också efter pizzamiddag som Per lagade medan jag körde ett träningspass framför datorskärmen. Det behövdes efter gårdagens frosserier............
På mitt program nästa vecka står tre dagar i Malmö. Dagar fyllda av möten, varav ett i Köpenhamn och det ska bli jättekul!

Inga kommentarer: