15 december 2009

VILKEN ÖVERRASKNING!

När Per kom hem från Malmö för ett par timmar sedan hade han ett stort paket med sig. Det hade levererats av någon till vakten på Malmökontoret och adresserat till Per Ungsten. Fullständigt obegripligt! Just då alltså men inte nu längre. Det var Lisa som varit framme, med lite (ganska mycket) hjälp från sin kompis Hanna. Se bara:

En helt enorm julkrans! Den innehåller inte mindre än fem amaryllisar! Man kan nog förstå bättre hur stor den är om man tittar på denna bilden:

Riktigt riktigt fin är den och vi skickar tusen kramar och tack till Lisa, Jesse, Pelle och Max för omtanken. Ett stort tack skickar vi naturligtvis också till den duktiga floristen Hanna som skapat kransen och sett till att den levererats till skattehuset. Jag kanske ska tillägga att Hanna är Lisas gymnasiekompis som i likhet med Lisa är gift med en australiensare.

4 kommentarer:

lindamagnus sa...

Vad jättefin den är!

Anonym sa...

Verkligen en helt fantastiskt vacker krans. Tänk när alla dessa amaryllisar står i blom. Ha en skön dag//Stina

Lisa Ulrica sa...

åh va fin! Gu vad Hanna är duktig!

Ulla o Curt sa...

Åh vilken tjej ni har långt därbort som skickar er denna vackra krans. Kommer verkligen att bli vackert när amaryllisen slår ut och det blir nog lagom till jul. Kramar Ulla o Curt