22 januari 2010

En dag för sent...


...fick vi fira bäste Pers födelsedag. Detta beroende på att vi tillbringade själva födelsedagen i Malmö och en del av kvällen på tåget hem. Dessutom var det ju arbetsdag idag. Men nu har vi avnjutit födelsedags-middagen! Så här blev det. Förrätt: Varma räkor med tandoripasta och en sval sås av minifraiche, färsk ingefära och lime. Huvudrätt: Oxfilé med rödvinssås, råstekt potatis och avokado- och tomatsallad. Till detta har vi druckit bubbel, Montana chardonnay pinot noir till förrätten och vardagsfavoriten Downunder till huvudrätten. Dessa drycker ska vi fortsätta dricka under kvällens lopp. Oxfilén var så där helperfekt som oxfilé ska vara. Kniven liksom ramlade igenom när man skar i den. Tänk om vår nyårsoxfilé hade varit sådan. Tråkigt nog var den seg som en skosula! Vi är ledsna för det kära nyårsgäster.
Per passar på att hälsa och tacka alla som skickat vykort och födelsedagshälsningar på Facebook. Han känner sig med rätta väldigt uppvaktad! Nu ska vi koncentrera oss på det intressanta nyhetsprogrammet "Let´s dance";-) Trevlig helg!

2 kommentarer:

Bromans i BA sa...

Ojojojojojo, va härligt! Grattis igen!

Hearligt sa...

Grattis grattis igen!