15 juni 2008

Överdådigt födelsedagskalas i Hovet...

... eller från två (14.00) till två (02.00)... Det var helt galet hur fort tiden gick! Vi var 29 personer som samlats hemma hos Ulla och Curt för att fira att Ulla alldeles precis nyligen fyllt 60 år. Vi fick champagne och goda snittar och så hurrade vi förstås för Ulla.I partytältet stod en fantastisk buffé uppdukad och vi lät oss väl smaka. Det var verkligen så himla gott! Väldigt mycket mat var det också, men för säkerhets skull hade Ulla fixat lite köttbullar och makaroner till barnen......... och i alla fall Kasper tyckte att det var en jättebra idé!Värdparet tyckte att vi behövde röra oss lite efter maten så vi blev utskickade på tipspromenad runt kvarteret. En del riktigt kluriga frågor och när resultatet var klart visade sig bara en enda ha full pott och det var Curts systerdotter Lotta. Efter kaffet och den supergoda riskrisptårtan (se första bilden)skulle plötsligt alla (nästan) rusa in och titta på när Sverige så småningom fick se sig besegrade av Spanien i fotbolls-EM. Så förflöt kvällen under livligt prat och glam. När klockan plötsligt var tio kom Ulla på att vi behövde lite nattamat............Janssons frestelse och knäckebröd och det var så gott trots att alla alldeles innan hade försäkrat att dom (läs vi) var så himla mätta. Konstigt det där med mat, man får alltid ner lite till.
Här hjälper Emil mormor att öppna paket och det är ju alltid kul. Så slocknade ungdomarna en efter en......utom en...Leo höll ut till det bittra slutet och vinkade till och med när familjen åkte hem vid midnatt nå´nting.
En härlig fest var det och vi hade ju dessutom förmånen att få sova över, så vi kunde sätta oss till dukat frukostbord i morse också. Sista bilden för idag blir den otroligt vackra orkidén som Ulla fick av Stina och Bo. Man tror knappt att den är riktig, men det är den, jag lovar.

Tusen tack Ulla och Curt!

Nu har Per kaffet klart, så nu ska jag gå och fika och i morgon är det jobb igen för vissa.

2 kommentarer:

Lisa Ulrica sa...

det ser nastan ut som om den dar blomman ar gjord av choklad - ser jattesmarrig ut - eller ar det bara jag som ar monstergravid???

Jo. sa...

Gud va söt Leo är i sitt långa hår!!