30 november 2008

Ett nästan nytt rum

Kanske inte en "extreme make over", men ändå. Nymålade väggar. Dörrarna likaså och dom har dessutom fått lite nytt utseende. "Ikeigt" så det förslår är det också för där var vi ett par timmar i går förmiddag och handlade ungefär precis det vi tittat ut i katalogen (och lite annat...). Kolla bara hur snyggt det är.
Varje gång jag kommer upp för trappan måste jag stanna till ett slag, bara för att beundra härligheten. Nu ska vi va väldigt försiktiga med vad vi ställer på hyllorna och i fönstren och hänger på väggarna så det bara blir så´nt som vi verkligen tycker om. Vi har hittills bara ställt fram några få saker. Vi är så himla nöjda, men det behövde jag väl knappast tillägga!
Vad annat denna 1:a advent 2008. Vi har pratat med Lisa och Jesse och dom var precis hemkomna från en campingutflykt. Och så har vi varit på den vanliga söndagspromenaden i grått men varmt och alldeles lugnt väder. Per har som synes bakat bullar och så har vi förberett morgondagens födelsedagsmiddag för min far som fyller 85. Naturligtvis har vi hängt upp stjärnorna och ställt fram ljusstakarna så nu lyser det vackert i fönstren. Om en stund blir det glöggpremiär, Lucia choklad från förra året. Vi har hört att glögg bara blir godare om den lagras, så det är klart att vi har vissa förväntningar... God 1:a adventskväll!

Inga kommentarer: