19 april 2009

I brist på Jesse...

...bestämmer man sig för att "bra karl reder sig själv" eller i alla fall "bra karl ringer till trädfällaren". Sagt och gjort, i fredags eftermiddag kom två proffs och fällde två jätteträd, två lite mindre träd och hamlade den farliga asken. Så, som ni förstår, har helgen ägnats åt att dra ris, grenar och bära undan de hanterbara trädbitarna. Dom största (och tyngsta) får vi frakta bort på nå´t annat sätt. Per har dessutom sågat och klippt ner stora grenar i mindre bitar för att få plats med så mycket som möjligt i eldningsgropen. Grymt mycket jobb alltså och vi är ganska trötta nu, men himmel vilken utsikt vi har fått. Detta kommer att göra susen för rosorna på framsidan. Måste förresten tala om att min far, på sitt 86:e år, dragit grenar flera timmar både igår och idag. Ganska imponerande eller hur?
Så var den helgen slut. I morgon drar vi till Malmö på controllermöte både Per och jag. Det ska bli riktigt kul och till kvällen har jag bokat biljetter till "Män som hatar kvinnor".

1 kommentar:

Lisa Ulrica sa...

ok - då är ju det kirrat - när vi kommer hem får han jobba som expertapa och klättra i träd som en exotisk australiensk expert! borde vi väl kunna tjäna massvis med pengar på eller hur????