05 april 2009

Vi är igång igen

Efter en månads vila och en veckas återhämtning är vi nu tillbaka i gammal god stil. Mycket är det som ska fixas i dessa vårtider. Per har planterat om tomater, vårstädat växthuset, byggt en arbetsbänk och planterat penséer och påskliljor. Jag har mest hängt i fönster hela helgen och det har resulterat i att nästan alla fönstren på bottenvåningen nu är putsade. Det var stort behov! Men, vi har också hunnit att ta ett par rejäla promenader. Idag blev det slingan och längs med slingan finns en fantastisk blåsippebacke.
Så till Ulla och Curt kan vi bara säga: Välkomna hem till våren! Det är inte illa att resa från ett evigt somrigt Thailand till en alldeles nyutsprungen vår i Sverige. Ni har valt en perfekt tidpunkt att komma hem igen. Hem väntas också Johanna, Henke, Jakob och Jocke när veckan drar sig mot sitt slut. Nu ska jag stryka lite som förberedelse på arbetsveckan.

1 kommentar:

Ulla o Curt sa...

Åh blåsippebacker ser helt ljuvlig ut. Hoppas det finns några kvar tills vi kommer hem. Vi älskar verkligen den Svenska våren och det är perfekt att komma hem till den. Jättefina bilder!! Kramar från Ulla/Curt