03 maj 2009

Valborg m.m.

Vilken alldeles ovanligt varm och solig valborgshelg vi fick! Hade inte blåsten varit så ihärdig själva valborgsdagen hade vi nog kunnat inleda firandet utomhus. Så blev det dock inte, men vi kunde i alla fall sitta ute och fika på 1:a maj. Väldigt roligt att träffa Stina och Bo och Ulla och Curt igen. Det var ett tag sen senast. Per och jag tyckte nog vi lyckats ganska bra med både nässelsoppan och den gratinerade kalkonfilén och vad vi kunde utläsa av gästerna var dom ganska nöjda dom också. Här får Curt och Stina representera själva kalaset, för det var det enda kortet som blev riktigt bra. Konstigt, men ibland blir det bara så. Kvällen blev lyckad på alla sätt och vi fick nöjet att förmedla lite från vårt Tasmanienäventyr.
Igår kom Jakob och León och förstås var det extra kul att se León eftersom vi inte setts sedan jul. Han har blivit så stor och luvtröjan jag stickat och skulle överraska med var alldeles för liten, ganska snopet. Vi har haft två mysiga dagar och bara tagit det lugnt och kollat på hästar, katter och insekter. Ätit glass, sått fröer, vattnat, kört traktor (liten röd i plast) och räfsat.
Vips så var denna helgen slut och det är åter dags för nya friska tag i arbetslivet....

4 kommentarer:

hanna sa...

Fantastiska bilder på boysen. Tänk att alla treåringar är så toksnygga i gubbkepa! :D

Ulla o Curt sa...

Gästerna var inte ganska nöjda utan RIKTIGT NÖJDA! Allt var toppengott. Tack för en jättetrevlig kväll! Kram Ulla o Curt

Anonym sa...

Instämmer till fullo. Allt var väldans gott och trevligt!
Stort TACK från oss på Öland!

Borv sa...

Vilken fin son och sonson du har! Bara till att gratulera.

Ni ser ut att ha haft en skitbra och härlig helg.