27 juni 2010

Midsommarhelg i strålande solsken

Det var flera år sedan vi hade en midsommarhelg som denna, det är helt säkert! Minnena är mest hällande regn, 9 grader varmt och snålblåst. Desto gladare blev vi naturligtvis när midsommarafton grydde med sol från en klarblå himmel och så har det varit hela helgen. Här kommer en bildkavalkad:

Lunch


Midsommarfirare

Johanna i olvonkrans som mormor gjort

I väntan på grillspetten


Far och Henke

Midsommarglad Ulla

Isak traktorförare

Leo bjuder på Ahlgrens bilar

Idag har vi skördat dom första egna jordgubbarna. I bakgrunden syns en vacker gul ros i båtformad kruka som vi fick av Ulla och Curt på midsommaraftonen.

Leos och Isaks mamma och pappa var förstås också här, men kom av nån anledning inte med på bild denna gången. Jocke var här en liten stund, men han har blivit så smal och tjusig så han gick överhuvudtaget inte att fånga på bild......haha... Vi får göra ett nytt försök om ett par dagar.

1 kommentar:

Lisa Ulrica sa...

Ok - två saker, nej tre. Ni är så vackra allihop och det ser så härligt ut att man bara vill åka raket hem till Torstäva medibums! Men - två saker - 1. nu ville man ju se det där fina hårsvallet på Johanna och se hur fint och långt det är och 2. jag var inte lika intresserad av Curts hårsvall men va sjutton händer där, han ser ju galnare ut än vanligt!