02 juli 2010

En fredag på jobbet och så argentinsk grillkväll

Meningen var att vi skulle köpa sallad och sen inta lunchen i solen på Stumholmen, men vår salladsbar hade semesterstängt så det blev bakad potatis i solen på restaurang Costello i stället. Gott och mysigt!

Sen tog vi en promenad längs kajen för att kolla om det kommit in några veteranbåtar. Det är nämligen Nostalgiafestival i Karlskrona/Ronneby i helgen. Det hade det inte precis, men vi såg ett par i alla fall inklusive Kustbevakningens senaste tillskott.


Johanna och Henke hade planerat middag när vi kom hem, så vi kunde lugnt ägna oss åt vattning, ogräsrensning och lite plantering i den härligt gassande solen. Klockan sex var det dags för skaldjurstoast och Dopff Brut (Crémant d´alsace). Mycket gott!



Grillade pilgrimsmusslor, lax och fetaostsallade fick vi till huvudrätt och som kronan på verket jordgubbar med marscaponegrädde och passionsfrukt till efterrätt.

Samtalsämnet var i huvudsak vår eventuella resa till Argentina till vintern och allt som finns att se och göra där. Och så lite Island och en del fotboll. Alla hejar på Ghana utom Henke som håller på Uruguay för det är ju nästan hemma. I morgon ska vi roa oss med barnpassning i Växjö.

Inga kommentarer: