23 september 2018

Playitas igen! för åttonde gången

För åttonde gången, låter kanske inte klokt, kommer vi hit och känner oss precis som hemma. Några små förändringar här och där men annars är allt sig likt. Och vi tycker att det är SÅ HIMLA HÄRLIGT!
Vi kom ganska sent i eftermiddags så i dag har det bara blivit inköp av det nödvändigaste i butiken här på anläggningen och förstås bokning av morgondagens spinningpass.
Precis där Per står här nedanför ska vi starta varje morgon med "sun salutation", ett 15 minuters rörlighetspass som på ett härligt sätt väcker kroppen. Vi gillar det mycket båda två!
 Till höger ligger 50-meterspoolen.
 Tidig middag blev det i dag och precis som vi brukar valde vi strandbaren som är ett väldigt trevligt ställe. Här väntar vi på att bli serverade pasta carbonara och fast det här stället är väldigt litet och enkelt smakar maten jättebra. Personalen är dessutom den gulligaste man kan tänka sig.
 Och så får man en liten "tack-så-mycket-drink" när man betalat precis som det brukas i Grekland. Oklart vad det var men väldigt sött och med en gräddklick på toppen.
O
 Nytt för i år är världens gulligaste lilla hus (som en fågelholk ungefär) som står på en stolpe på strandpromenaden, biblioteket. Innehåller 7-8 böcker som man kan låna och/eller byta mot någon som man läst och vill bli av med. Perfekt idé!

 På väg tillbaka till hotellet uppmärksammade Per denna bananplanta som stod i blom. Vacker!
 Och som ett snöfall lyste denna ej kända växt.
Nu ska vi förbereda oss lite för morgondagens övningar, kolla på Kockarnas kamp och sen sova. Det känns som att denna dan har varit väldigt lång.

Inga kommentarer: