23 juli 2006


Äntligen semester......
Nu sitter jag i ett alldeles nymöblerat rum på Karl Johansgatan 59 och skriver detta på en alldeles ny dator. Dagen har varit kanon! Resan till Göteborg avlöpte väl trots att vi som vanligt hamnade i Tingstadstunneln och fick köra och vända vid närmsta avfart.......Linda och Magnus bjöd på fika och sen gjorde vi det obligatoriska besöket i Botaniska trädgården (finns ingen vackrare) och efter det blev det glass på Lejonet och Björnen. Mycket gott! Därefter promenad i Haga och nu har vi just avslutat med supergod middag på Sjömagasinets brygga.
Fast, semestern började egentligen i fredags när Johanna och Henke äntligen kom hem från sin Amerikaresa. Lite tid fick vi att prata, men det var inte bara vi som var intresserade av det. Telefonen ringde hela tiden!
I vart fall hann dom berätta att dom inte råkat ut för några incidenter på hela tiden trots att de besökt flera storstäder. Skönt att höra! Men, vad händer då när de väl är hemma i tryggheten på landet? Henke låser in sig på toa och kan inte komma ut! Där sitter han i minst tio minuter innan Per uppfattar att någon bankar på toadörren. Fram med verktyg.......och ytterligare tio minuter senare är Henkestackarn ute i friheten igen.
I morgon bitti drar vi till fjälls (det är ju så underbart och stärkande där). Återkommer på lördag med rapport från det äventyret. Ha det gott så länge//L o P

Inga kommentarer: