06 juli 2006



















Växtlighet, en trädgårdsmästare och en katt som vässar klorna
Nu blommar verkligen ALLT! På kvällsrundan i trädgården hittar vi varje gång något nytt som har slagit ut. Inte kunde man tro att småplantorna som Linda och jag satte för en dryg månad sedan nu fyller hela rabatten, ja dom får knappt plats. Klematisen, som jag planterade för sex år sedan har äntligen nått upp till trädkronan på det gamla äppelträdet. Det trodde jag skulle hända meddetsamma! I dag är den absolut varmaste dagen hittills, 28 grader och i stort sett vindstilla så trädgårdsmästaren måste nog vattna i kväll igen.
Elsa-katten har bråda dagar med att försöka fånga allt som rör sig, insekter mest men även en och annan fågelunge råkar illa ut. Otrevlig katt-hobby det där!
Hej för nu, gäster i kväll, så det är lite att förbereda//Lotta

2 kommentarer:

lindamagnus sa...

Oj, oj, oj, de har växt på rejält de små stackars plantorna - jättetjusigt! Vattnar för fullt på balkongen nu, blir stekhett i eftermiddagssolen. Har tre nya fina klematisar (som jag hoppades skulle växa upp till taket i år men det kanske tar 4 år till då...) och tre gröna pytte-tomater!

Lisa Ulrica sa...

men gullig ar hon, den dar Elsa-katten, det kan man inte forneka, vad hon an stoppar i munnen. Ser ut som er borjan pa helgen var... suck! alldeles alldeles underbar som Askungen sa....