24 september 2006

Leve Leo och wow Annika!!!





Idag fyller coolaste killen 2 månader och suveräna Annika har klarat Lidingö Tjejlopp på tiden 1.06.52. Bara att buga och gratulera, den ene för att han finns och den andra för att hon har utfört en verklig prestation (och jag är fortfarande grymt avundsjuk)!
Efter vårt svampfiasko igår bestämde vi oss för att hålla oss hemma idag och jobba i trädgården och njuta av den sista (kanske) sommarvärmen. Riktigt härligt har det varit. Även om en hel del sommarblommor har fått stryka på foten, dom var ganska vissna och tråkiga, har vi samtidigt planterat lite nytt och höstlikt. Fint blev det, eller hur?
Per har slagit gräs och sly i de övre hagarna och jag har haft nöjet att gosa lite med Malins Linda, den sötaste grand danois-valp man kan tänka sig. Det är inte utan att man blir lite sugen......
En springrunda har det också blivit och det kändes bara bra, så kanske, kanske det kan bli ett millopp eller en halvmara innan året är slut. Vi håller tummarna för att det blir Jämjöhalvan i november!
Vi hörs snart igen//Lotta
och än en gång......
Grattis Annika!

1 kommentar:

Lisa Ulrica sa...

Wow, hur langt ar Lidingoloppet? Later som om Annikan sprang med raketfart! Och vilken fantastisk gullig valp! Jag tycker du ska bli riktigt sugen pa hund sa det finns en valp att busa och gosa med nar vi kommer till sommaren! Nu har resorna borjat komma med bra priser sa snart ska det bli inbokat!
Kramar Lisa