18 februari 2007

Vilket jäkla väder!



Det är lite svårt att tänka sig att vi i söndags var ute och sprang, att det var flera plusgrader och att fåglarna kvittrade vårmelodier! Nu är det inte så längre!
Glada i hågen åkte vi till Malmö i tisdag morse för att jobba där i två dagar med lite olika saker och delta i ett par möten. På kvällen gick vi, beväpnade med en påse smågodis, och såg "Se upp för dårarna". Det var en jättegullig film!
På onsdagsförmiddagen började det att snöa och senare även blåsa ordentligt. Både SMHI och Vägverket varnade bilister för att ge sig ut. Vi beslöt oss för att stanna i Malmö en natt till. Tur var det för det blev värsta snökaoset. Idag på morgonen var det lika eländigt men vi måste ju åka hem nå´ngång, så kl 8 startade vi från Malmö. Det tog trekvart till Lund, drygt två timmar till Kristianstad och efter fyra och en halv timme var vi äntligen hemma. Flera olyckor längs vägen gjorde att trafiken stundtals stod alldeles stilla. Dessutom var sikten minimal på alla öppna platser och öppna platser finns det ju rätt många mellan Malmö och Karlskrona.
Så nu har vi skottat snö, mest Per, men det blåser igen rätt snabbt så det blir nog att ta nya tag i morgon bitti misstänker jag. Tur att det är fredag i morgon!
Hoppas, hoppas att det är fint väder på lördag för då kan vi åka till Ikea som planerat!!!!
//Lotta

Inga kommentarer: