21 januari 2013

Playitas dag 2 - födelsedagen

Nu kan ju inte jag berätta vad Per har tyckt om sin födelsedag för det borde han förstås göra själv. Icke desto mindre är det jag som sitter här nu ockh ska sammanfatta. Vi startade med den mest fantastiska frukostbuffé man kan tänka sig. Där fanns allt och lite till. Faktum är att vi hade klockan på ringning för att vi skulle ha gott om tid att äta frukost innan det var dags för spinningpasset kl. 9. Ingen av oss har testat spinning förut och vi tyckte båda att det var kul och vädigt svettigt så vi anmälde oss till morgondagens pass också. Efter passet vilade vi en liten liten stund innan vi besökte gymmet och tittade närmare på och testade en del av alla maskinerna som finns där.
Vädret har inte varit hundra procent soligt men ändå tillräckligt varmt för att vi skulle kunna avnjuta solstolarna vid poolen ett par timmar (poolen som var på bild i gårdagens inlägg).
Nu är det ju så att detta ska vara en aktiv semester, så näst på programmet stod en joggingtur. Vi var ute 45 minuter och höll oss hela tiden på områdets 1,4 km-slinga. Fem varv blev det och efter det kände vi att nu fick det räcka för idag.

Hotellet bjöd mycket generöst på en flaska cava till födelsedagsbarnet och vi drack var sitt glas innan middagen och nu ska vi dricka resten innan vi slocknar denna händelserika dag. Inte många bilder har blivit tagna men ni ska i alla fall få se födelsedags-Per (bilden tagen med mobilen). Var så goda:
Nu festar vi vidare en lite stund till.

Inga kommentarer: