23 januari 2013

Playitas dag 4 - mera träning

Det är väldigt vad tiden går fort när man har roligt! Och roligt har vi även om det tar på krafterna, vilket det i och för sig ska också. Själva meningen med resan. Idag har det blåst ordentligt, men i gengäld har solen lyst från en i det närmaste molnfri himmel för första gången sedan vi kom hit och det har varit riktigt härligt. Efter morgonens spinningpass (Lotta) och styrketräning (Per) tränade vi lite tillsammans i gymmet.
 
Redan rejält svettig efter 45 minuters spinning.
 Magmusklerna stärker man på detta sättet.
 Det fina och välutrustade gymmet!
Efter detta vilade vi en stund på rummet/balkongen innan det var dags för nästa pass. Jag var på core-träning i gymmet tillsammans med sex andra tjejer. Vi höll till på den röda mattan som syns på bilden ovan. Per var under tiden på promenad för att kolla en bra joggingrunda till eftermiddagen. Men han hann med att smyga in i gymmet utan att jag märkte nåt och ta det här kortet.
Per tog lite fler bilder när han var ute och gick. Här kommer ett urval.
 Den "olympiska" poolen.
 
Tre bilder på anläggningen från lite olika vinklar. 


I eftermiddags solade vi säkert två timmar. Blåsigt, men solen värmde skönt och vi har blivit lite solbrända. Vi höll oss till planen och joggade den runda som Per "stakat ut" på förmiddagen. Men oj vad tungt det gick för mig. Det blev fyra km och jag hade nog tänkt att det åtminstone skulle bli sex. Jag klagar dock inte alls utan är kolossalt nöjd över att inte ha ont nånstans efter tre intensiva dagar. Per är också nöjd, särskilt med att kunna springa igen, det var ju ett tag sen senast. Dessutom drar han iväg i ett tempo som jag omöjligt kan hålla jämna steg med. Heja heja!
Innan jag avslutar dagen måste jag bara nämna några ord om hotellets frukost- och middagsbuffé. De slår det mesta vi har sett (och ätit). Det finns verkligen allt! Frukosten äter vi ju varje morgon och det är svårt att veta vad man ska välja. Alla tänkbara sorters grönsaker (varma och kalla) och frukt, omelett, pannkakor, rösti, tortillas, äggröra, bacon, olika korvar, yoghurt, flingor (väldigt söta tyvärr), nötter, torkad frukt, nybakat bröd av olika sorter, massor av köttpålägg och minst 5 olika ostsorter. Fruktdrinkar mixas också på beställning.
Middagsbuffén har vi testat ett par gånger och på den finns nästan mer än allt. Salladsbuffén är enorm och innehåller både varmt och kallt. Flera olika sorters fisk (varm och kall), kött likaså, pasta, nudlar, ris, risotto, saltbakad potatis, pommes, flera olika sorters såser, patéer och gratänger. När man tagit lite av detta är man ju egentligen redan mätt, men då kan man äta ost med massor med olika frukter till och dessertälskaren kan verkligen få sitt lystmäte! Bakelser, fromage, puddingar och pastejer. Torkad frukt, särskilt fikonen är suveränt goda. Sist men inte minst, glass med alla tänkbara tillbehör i form att strössel och såser. Ni förstår själva att det gäller att ligga i på dagarna för att kunna njuta allt det goda på kvällarna (hahaha).
Avslutar dagen med en kvällsbild från vår balkong. I morgon är det dags för nya djärva utmaningar.

Inga kommentarer: