13 juli 2007

När Leo hälsar på!

I går eftermiddag kom Leo tillsammans med sin mamma och pappa. Coolaste killen var på sitt allra mest strålande humör. Han inte bara går numera, han springer! Och i detta huset verkar han känna igen sig ganska bra för varenda lampa var bekant och den i hallen skulle direkt tändas och släckas ett antal gånger.

Vi fick en verkligt fin kväll tillsammans. Lotta hade som vanligt lagat till något som smakade alldeles utmärkt. Den här gången var det en köttgryta. Som dessert blev det glass med hallon. Vi turades om att vakta så att Leo inte kom åt något ömtåligt. Men under desserten var han lugn för jag matade honom med glass och hallon. Det gillade han mycket bättre än maten i övrigt.Nedan bildbevis på hur Leo njuter av glass och hallon. Ännu så länge har vi överseende med att han har fötterna på bordet. Han är ju så charmig den lille gossen.
En höjdpunkt på kvällen var när Leo klurade ut hur man fick de runda trähjulen med sina små hål att passa runt pinnarna. Första gången var det mest en slump men vi applåderade alla. Det stimulerade Leo till att lyckas gång på gång. För säkerhets skull hurrade och applåderade han själv också.



Vi, Lotta och jag, tackar Leo för en härlig torsdagskväll!

1 kommentar:

Lisa Ulrica sa...

tack! tusen tack, det var vart att vanta pa!!