05 juli 2008

På det igen!

Eller som vi säger här i Ramdala: Pau att igen! Efter två veckors paus i målningsarbetet har vi tagit nya tag (mest Per) med skrapa, tvätta och måla vårt gamla hus. Dagen har bjudit på strålande sommarväder, så trots arbete mest hela dagen finns inget att klaga över.
Efter "jobbet" körde vi till Orionstugan i Jämjö och avverkade var sin mil i joggingspåret. Per borde dock inte ha sprungit för nu har han jätteont i sitt knä och tar sig haltande fram. Som ni ser nedan har gässinvationen tagit sig allt närmare vår trädgård. På andra sidan stenmuren vilade sig en jätteflock nu på eftermiddagen. När Per försökte fånga dom på bild flydde dom vilt tjattrande. Klicka på bilden så ser ni ohyran.Nu har vi avnjutit vår lördagsmiddag bestående av kycklingfilé med Anna Marias potatissallad. Precis så god som vi anade, trots att jag bytte ut creme fraichen mot 3,5-procentig turkisk yoghurt. Nu blir det TV-kväll (fast det är inget bra på TV tror jag) och vin och popcorn. I morgon bitti återgår vi till "måla-hus-projektet". God lördagskväll alla!

2 kommentarer:

Ulla o Curt sa...

Kanske vore det en bra idé att vila benet ett tag Per. Låt Lotta springa men försök hålla dig lite mer still så hoppas vi verkligen att det går över snart! Kram Ulla o Curt

Jo. sa...

fan va jobbigt att måla, jag vet, för jag gjorde det tolv timmar om dagen fyra dagar i rad förra veckan. Fy fan.

Jo.