13 juli 2008

Söndagsrapport

Inte oväntat har söndagen mest handlat om målning. En god bit på väg kan man nog säga att vi är på den västra gaveln. Nu ska det torka över natten och sen är Pers plan att han ska "på att" igen i morgon. Jag lägger inte ut några målningsbilder idag, det börjar kännas lätt tjatigt. I stället får ni njuta av lite blomsterprakt från Ungstens trädgård:
Ovan: Vit Mårbackapelargon, petunia och ljusblå hänglobelia på magasinstrappan. Nedan: Den ljuvliga dubbla vita petunian utanför växthuset är min favorit för tillfället.
Kalebassen i växthuset växer så det syns. Vi har två på friland också och dom är bara ett par dm höga.
Idag har vi premiärätit egna tomater tillsammans med egen basilika och egen gul lök. Gott! Basilikaplantor syns till höger på bilden

Så har vi grillat flintastek och Per la ner väldigt mycket möda på klyftpotatisen, som blev suveränt god.

Nu kan jag tala om att det bara är fem arbetsdagar kvar till semestern, hurra! Per är förvisso hemma två dagar denna veckan, men det är ju inte så att han är ledig för det, om man säger. Nej semester på riktigt blir det på söndag morgon när vi ställer in GPS:en mot Djurmo i Dalarna (till Johanna och Henke). I stället för en god arbetsvecka önskar jag alla TREVLIG SEMESTER för de flesta är väl lediga nu.

Inga kommentarer: