23 oktober 2009

Sushi för nybörjare...

...innebär att man köper två färdigförpackade portioner på ICA och dom innehåller både sushi, wasabi, syltad ingefära, soya och pinnar. Perfekt när man inte vet nåt knappt. I stället för att fixa misosoppan själv (svårt med ingredienserna där) hittade jag misomix från Blue Dragon som bara var att blanda med kokande vatten. Enklare fredagsmiddag får man leta efter. Och gott var det också tyckte vi, även om Per avstod från wasabin. I sanningens namn har vi ju inte något att jämföra med direkt..........
Nu fortsätter vi fira fredag med Idol, vin och popcorn. Trevlig helg alla!

1 kommentar:

Jo. sa...

jag ska ju inte döda glädjen och så, men det går verkligen inte att jämföra med fräsch sushi. Den måste ju ligga i kylen för att hålla sig, men egentligen ska inte sushi vara kylskåpskall utan aningen ljummare. Men kul att ni gillade!

Har ätit den bästa sushin jag ätit här i Bs As, så där får vi äta när ni kommer.