10 oktober 2009

VI FINNS!

Ja faktiskt, även om man inte skulle kunna tro det. De senaste två veckorna har gått i ett så rasande tempo att det helt enkelt inte funnits tid över för några blogginlägg. I kväll är emellertid en helt vanlig lördag som vi har ägnat åt att bädda ner trädgården för vintervilan.Per rensar bort resterna av ettåringarnaNystädad kökstrappaPelle fixar sallad
Pelle passar lillkusinen Isak är alltid glad (nästan)Emil, Kinga, Max och Peter på besök (Bonzo också, fast han var i bilen medan vi fikade) Max älskar äpplen!

Och så Leo och ballongen.

Alla är väl uppdaterade om vad som händer och sker genom att läsa Lindas och Lisas bloggar, så jag ska inte upprepa. Det som står närmast på programmet är att i morgon kommer Jesse. Han landar på Kastrup på morgonen och tar sen tåget hitåt. I Karlskrona blir han mött av hustru och söner och jag vet att dom har längtat massor efter varandra allihop. Lisa har varit hos Linda och Magnus några dagar men när hon hämtat Jesse kommer dom tillbaka hit. Det ska bli kul att se dom igen! Det har varit väldigt tyst i huset de senaste dagarna.............Nu är det dags för kvällskaffet. Trevlig lördagskväll alla! Jag lovar för övrigt att återgå till det mer normala bloggandet från och med nu, ett par tre dagar i veckan så där.

2 kommentarer:

Bromans i BA sa...

Hälsa alla och krama!

Ulla o Curt sa...

Helt underbara bilder. Vilken ordning ni har i trädgården. Curt hälsar och tackar för födelsedagskort! Kramar från oss