03 maj 2010

Smått och gott från helgen som just passerat

Blandat väder kan man verkligen säga att vi haft denna valborgsmässohelg. Själva valborgmässoafton var hyfsat varm och vi inledde dagen med att elda(!). Vi eldade faktiskt hela förmiddagen, stora rishögar som legat kvar sedan hamlingen av pilevallen. Nån eld på kvällen var det inte tal om således. Inga bilder blev det denna dag. Lördan var kall, grå och blåsig. Vi var trots det ute mest hela dan och fixade i trädgården. Det är väldigt MYCKET som ska tas om hand såhär på vårkanten.
Rädisor, dill och tre sorters sallad ska det växa här

Tomaterna växer så det knakar i växthuset

Midsommarpotatisen får bo i växthuset för att dom säkert ska va klara när det är dags.

Vår alldeles nyinköpta trädgårdsgrupp, där frukosten eller förmiddagskaffet ska inmundigas.
Min duktige make har skurat altanen idag. Mitt jobb blir att olja in den.
Roliga påskliljor som vi köpte i höstas.
Kejsarkronorna blommar som bäst.
OCH SÅ FÖLEN FÖRSTÅS:
I går var det riktigt fint väder så då tog vi cykelturen som egentligen var planerad till i lördags. Turen gick till Vämöparken och där var det så himla fint. Jag har inte varit där sedan tonåren så det var kul att se igen. Jaa, det var väl helgen i stora drag. Per har varit ledig idag och som vanligt uträttat stordåd. Han avslutade med att fixa till detta fantastiska bröd:
Gott var det också för vi har precis provsmakat.
Som avslutning kan jag berätta att Jonas Klippvik var på bild i Blt idag. Lindsdal vann över KAIF igår och rubriken lydde:  "Svikaren" var tillbaka. När man läser vidare förstår dock att rubriken är skriven med glimten i ögat. Jättebra bild var det också! Go´kväll.

Inga kommentarer: