25 oktober 2015

Resumè av de senaste dagarna

När man är mitt i allt är det svårt att minnas vad vi egentligen gjort, men jag ska försöka sammanfatta. Naturligtvis har vi tränat varje dag, det är ju faktiskt därför vi är här.
Min solhälsning varje morgon har bytts ut mot morgonjoggingtur tillsammans med Per. Härligt sätt att börja dagen på! 3,5 km har det blivit och vi har joggat mestadels längs strandpromenaden. Spinningpassen har vi inte missat någon dag för de är svettiga och krävande med väldigt duktiga instruktörer. I går gick vi över berget till Gran Tarajal. Promenaden var 5 km och ganska jobbig. Mycket både uppför och nedför. Öl och club sandwich blev belöningen när vi kom fram och sen var det 6 km på cykelvägen i gassande sol för att komma hem igen. Pust! Lite vila efter denna strapats men det hindrade oss ändå inte från att göra ett pass i gymmet senare på eftermiddagen.

I dag har vi också sprungit en runda på morgonen och varit på spinning. I dag var spinningpasset ovanligt jobbigt! Holländska Annicka kan verkligen konsten att få sina adepter att ge allt!
Solen sken på eftermiddagen trots att regnmolnen tornade upp sig runt om. Lite sol och läsning blev det alltså.
Som avslutning tillbringade vi en dryg halvtimme i gymmet med diverse styrketräningsövningar. Väldigt roligt!
Nu är vi mätta och belåtna efter Texasburgare på strandbaren. Lite vitt vin och senaste Skavlan innan vi drar oss tillbaka för en förhoppningsvis god natts sömn,
Tänka sig, vi har en hel vecka kvar på denna härliga plats!

Inga kommentarer: