27 december 2006

Vi bygger hus och njuter!








Har kommer en kort rapport fran landet som ligger nastan sa langt bort man kan komma, hemifran alltsa. Forutom att vi, som ni kan se har jobbat hart med att "bygga" Jesse's och Lisas nya hus, har vi hunnit med att fira "amerikansk jul". Denna dag borjade med frukost bestaende av pannkakor med varma bar och vispad gradde! Sen overgick vi till att plocka ner vara fina strumpor som hangde langs trappan upp till overvaningen och som var fyllda med diverse julklappar. Eftersom strumporna inte var stora nog att rymma alla klappar fortsatte vi darefter att hamta under granen... och det fanns gott om kan jag lova. Alla var valdigt nojda tror jag.
I gar akte Kim, Per och jag till Bridport, som ar en liten ort alldeles vid havet. Kim och jag provade att ga ut en bit i vattnet men det var ganska kallt. Glass hann vi ocksa med innan vi vande tillbaka. Bara att aka runt med bilen ar fantastiskt eftersom landskapet ar nagor alldeles extra. Boljande kullar med betande far och kor blandat med skog med jattelika trad. Det tradet som Per star i pa bilden ligger pa Eastman's mark och ar kolossalt stor men alldeles ihaligt inuti. Ormbunkarna ar ocksa enorma som ni kan se. Jag onskar vi kunde ha en sa'n hemma i tradgarden.
I dag har vi jobbat vidare med huset och det ser verkligen helt OK ut.
Och, och Linda, Magnus och coolaste Leo har kommit. Sa kul att se dom och Leo hade sovit mest hela tiden pa resan (men det gor ju coola killar!) och varit sa snall.
Vet ni va, nu kanner jag att det doftar ljuvligt fran grillen...........Middagsdags!
Hors igen snart, tills dess, ha det jattebra for det har vi det!
...och engelskan gar bara battre och battre............jag sa till Per for en liten stund sen att "det gar bra att prata svenska med mig"....bara fatta det!
//Lotta

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad härligt ni verkar ha det! Eftersom jag förstår att Lisa har fullt upp med att ta hand om er och njuta av att ha er hos sig så är jag inne och smygläser på er blogg hoppas det är ok!
Många kramar till er allihop från oss!

Jo. sa...

GOOOOD JUUUUUL!!

Pauline Roos... sa...

Jag läser också hos er eftersom systrarna inte är lika snabba på att uppdatera ;-)
Hälsa dem!
/Pauline

Per och Lotta sa...

Ni far valdigt garna lasa var blogg, det ar bara kul!

Anonym sa...

Jag läser här jag oxå. Vad bra ni ska guida mig och Fredrik allihopa när vi kommer. Ni har ju hunnit med massor av utflykter.
Bra om ni får fram lite värme oxå, jag lämnar de varma tröjorna hemma:) Vi ses snart/ Sara

Anonym sa...

Ytterligare en som är inne och smygläser om livet i Tasmanien när Lisa har fullt upp. Blev tipsad av Mia, Henke och Amanda som var här och hälsade på oss idag.
Ha det gott allihopa och tänk på att här i Karlskrona är det regnigt och blåsigt!

Många kramar från Eva Götharson med familj