30 juni 2007

En vanlig sommarlördag!

Och den började med regn, vilket föranledde oss att ta en tur till Ikea. Vilken tur att det bara tar en timme knappt att köra till Kalmar. Inget speciellt var vi ute efter men det hindrade inte att notan såsmåningom ändå slutade på 750 kronor(?). Hemma igen vidtog diverse trädgårdssysslor (först pratade jag med Johanna i en halvtimme) som klippning av allén och gårdsplanen (Per) och rensning av kryddland och ettårsrabatten (jag). En liten stund var det riktigt varmt faktiskt och även om det blåst friskt hela dagen var det OK att ta av ytterkläderna.

Vi har just avnjutit middag bestående av marinerad kycklingfilé, Siws suveräna potatissallad och grönsallad med bara egenodlade grönsaker.

Nu ska vi titta en liten stund på Sommartoppen, som egentligen är ett riktigt uruselt program som vi slutat kolla, men idag är Charlotte Perelli gäst så naturligtvis får det bli ett undantag......... Sen hyr vi nog en film.


Fortsatt god sommarhelg!//Lotta

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, jag kan tänka mig att salladen är suverän till kött också! Provar nog det ikväll för Håkan ska vara hemma i kväll!!! Vi börjar vår semester nästa måndag och då är vi på väg till Kate vid den här tiden. Anländer till Bryssel kl.16.40.
Kram/Siw