08 december 2007

Rapport från en farmor!










Nu skulle jag verkligen vilja säga att León fått en ny favorit, nämligen farmor Lotta.... Men det är inte så. Att man kan ha flicktycke och pojktycke, det visste jag redan, men att man kan ha barntycke var en nyhet. En som verkligen har denna egenskap är Henke! León är alldeles galen i Henke. Antingen säger han Henke eller Henjik och är förstås alldeles oemotståndligt söt när han säger det. Vi har haft en riktigt härlig dag idag. Johanna och jag var ute och handlade lite på förmiddagen och det var uppehållsväder! Det var det nämligen inte igår när regnet skvalade ner precis hela dagen. Vi ett åkte vi till Alicia i Sickla och fick jättegod lunch med piroger och sallad. Så himla roligt att äntligen få träffa Leóns mamma (även om vi har haft en del brev- och mailkontakt tidigare) och även mormor, som faktiskt också heter Alicia. Vi har kollat på Globen (som man kan se från fönstret hemma hos Alicia), ritat, läst, lekt med Lego och kollat på Djungelboken (gissa vem som kan säga Baloo, Mowgli, King Louis, Kaa m.fl) Och han kan säga Farmor Lotta lätt som en plätt...............och sjunga bä bä vita lamm......ja, man blir så´n....... Nu kommer strax Hanna och sötaste Frank, så nu ska jag lämna datorn. I morgon ska vi till Kulturhuset. Ny utförligare rapport kommer i morgon kväll när jag är hemma hos bästa Per igen. God lördags kväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för rapporten och verkligen välkommen hem i morgon. Det är lite tomt och ensamt här. Ska just går till sängs men sängen bredvis är tom.
Ha det fint i huvudstaden även i morgon!
/lottas per

Ulla o Curt sa...

Åh det måste vara helt underbart att få träffa sitt lilla barnbarn och så söt han är också. Ett riktigt charmtroll även denna lille killen liksom alla andra barnbarn! Kram Ulla o Curt