10 januari 2008

Amarylliskavalkad och lite annat

Våra sagolikt vackra amaryllis som vi hoppas kunna få att återuppstå med lika fina blommor nästa jul?På mellandagsmiddag hos mor och far, ganska krassliga både Jesse och jag, men det gick en stund i alla fall.
Supertalangen Piano-Pelle visar sin otroliga begåvning på detta instrument. Bäst att klappa lite själv också (ganska nöjd med dom bilderna;-)).
Några dagar sedan senast och det är grymt vad dagarna rinner iväg. Vi jobbar och har börjat GI:a igen och promenerar och tränar och i morgon är det fredag. Hjälp! Lisa, Jesse och Pelle är i Göteborg så det är ändå ganska lugnt hemma hos oss. På lördag kväll är dom tillbaka och på onsdag drar dom vidare till Californien. Var tog tiden vägen? Johanna har hunnit fylla 30 och har haft värsta festen (tyvärr var Jesse sjuk så det blev ingen Stockholmsresa för Eastmans), Lisa och Jesse har firat sin ettåriga bröllopsdag, Jakob har börjat vara pappaledig en dag i veckan, om mindre än tre veckor flyttar Linda, magnus och Leo till Växjö och i morgon åker Ulla och Curt tillbaka till Hua Yang.........säg inget mer! Nu ska jag gå ner till Per och dricka kaffe.

Inga kommentarer: