27 januari 2008

Hovmantorpsrevyn 2007/2008!

Det blåste och regnade ordentligt när vi drog till Hovet i går eftermiddag, men vi klarade oss undan nedfallna träd och kom till Annika och Gert i god tid innan revyn skulle börja. Vi fick goda "egyptiska" knäckebröd med dansk leverpastej och bacon till förrätt innan revyn och till detta öl och Gammeldansk att dricka. Mysigt! Revygänget i Hovmantorp är bara så duktiga och roliga. Det var verkligen inte en trist minut under de två timmarna som revyn höll på. Mycket musik, snygga dansnummer och de flesta sketcherna skrattade man våldsamt åt. Riktigt, riktigt bra var det!


Efter revyn åt vi Annikas (eller var det Gerts?) gulaschsoppa med hembakat bröd och drack supergott australiensiskt rödvin till det. Sen satt vi förstås uppe till sena natten och pratade och pratade om allt och inget och så började vi planlägga vårens resa till Barcelona. Vi fick sedan sova gott i den nya bäddsoffan i det nytapetserade gästrummet. Sovmorgon blev det naturligtvis. Gamla människor som vi orkar ju inte hur mycket som helst................ Efter hotellfrukosten gick vi på promenad i ett fantastiskt vårväder. Solen sken från en klarblå himmel och det har som bekant inte hänt på väldigt länge. Vi såg faktiskt blommande krokus vid en husvägg!

Nu börjar det bli dags att tänka på arbetsveckan, Malmö två dagar och Växjö en. Per ska till Karlshamn och Simrishamn så det blir ett förskräckligt flängande. Nu är Stina och Bo förresten framme i Bangkok och där är det just nu 28 grader varmt. Himmel va härligt! En god vecka tillönskas alla!

Inga kommentarer: