13 januari 2008

Lat söndag också och mera Pelle


En hel vecka har han varit på resande fot Pelle Eastman. I Göteborg flera dagar hos kusin Leo och sen två dagar i Lessebo hos Lindbloms. Han har hälsat på sysslingarna i Hovmantorp och alldeles nyfödde Axel som var på besök hos sin mormor. Men det kändes som han kände igen sig när han kom hem till oss igen. Det var hemma liksom. Om tre dar drar han dock vidare till Californien. Vilken globetrotter han är bara 15 månader gammal! Söndagen har också gått i lathetens tecken. Bortsett från en entimmespromenad på Verkö (mobilbilderna är därifrån) har vi inte åstadkommit mycket denna dag, men det ska väl vara så ibland. I morgon kör Per till Simrishamn på ett möte och jag sätter mig på tåget till Malmö. Jag känner inte för det alls. Skulle tio gånger hellre stannat hemma faktiskt. Men det är bara att ta tjuren vid hornen............En god vecka önskas alla!

3 kommentarer:

Kinga sa...

Och vilken arg och gnällig liten syssling han fich träffa. Lille Emil visade inte upp sin bästa sida precis. Han är van att få all uppmärksamhet själv! Men JÄTTE KUL att få träffa hela familjen tyckte alla vi andra. Kram

Anonym sa...

Det blev inget Simrishamn. Jag vände i Karlshamn på inrådan från skånigar. Det var glashalt på vägarna och flera bilar hade hamnat i diket. Så jag är åter i Karlskrona.
På onsdag bär det i väg till Malmö är det tänkt i vart fall.
/Per

Anonym sa...

En söndag med älgstek är ju aldrig fel... fast roligast var nog att träffa Lisa, Jessie & lille Pelle! Lite konkurrens på skrikfronten fick han dock! Lille Axel hälsar och tackar er för den fina presenten och längtar efter att få använda den!
Tack så mycket!/ Anna & Mattias