03 februari 2008

Stora flytthelgen!

Så har dom blivit Växjöbor Linda, Magnus och Leo. Sent sent i fredags kväll landade dom i Sandsbro, några timmar efter själva flyttlasset. Och idag har vi varit och hälsat på. Jättefin, sprillans ny lägenhet har dom flyttat in i. Även om det bara är tillfälligt så är det i alla fall denna lägenhet som ska vara deras hem i ett knappt halvår. Leo verkade redan ha funnit sig väl tillrätta. Huset ligger bara ett par hundra meter från Toftasjön med både badplats och bryggor.

På hemvägen hade vi tänkt dricka kaffe nå´nstans (vi drack te hos Linda och Magnus) men det fanns verkligen inte ett enda ställe som hade söndagsöppet! Jakob har också flyttat denna helgen. Från ingenstans till ett andrahandskontrakt på Tjärhovsgatan på Söder. Gissa om han är glad!? Den lägenheten ska vi få se nästa helg för då är det dags att åka till Stockholm.


Förresten, det blev inte hyrfilm igår för vi upptäckte att SVT visade Jane Austens "Förnuft och känsla", så den fick det bli. Superromantisk film med Hugh Grant i en av rollerna. Himla tur att vi inte lever så dag. Jaha, då ska Per åka till Malmö i tre dagar och på fredag ska vi alltså åka till Stockholm.

Inga kommentarer: