27 september 2016

Jo, mjukstart var det nog

Vi tog oss i alla fall ur sängen lätt som en plätt i morse och hade inte Per sovit dåligt på grund av värk i benet hade det varit helt perfekt. Det blev solhälsning och ett par km jogg på fastande mage men sen smakade frukosten extra bra. Som parantes kan nämnas att när vi var i sportbutiken för att boka dagens spinningpass stötte vi på en kändis, eller såg vid disken om vi ska vara helt ärliga. Han är inte bara i Huay Yang utan också på Playitas, Martin Stenmarck. Per har just läst om hans feelgoodresa på Apollo Sport. Nån sorts förlängd "Ladie´s night" kan man gissa. Det dök mycket riktigt upp ett helt gäng nyanlända damer i eftermiddags när jag gick över Plaza Rambla. Säkert Martins ressällskap/beundrarskara?J
Efter frukosten körde vi våra rörlighets- och aktiveringsövningar (mina övningar egentligen men Per hakar på). Eftersom Per inte ville gå på Pilatespasset tog han sina stavar och drog i väg på vandring.
Innan mitt pass var slut dök Per upp vid ringside och tog några bilder på Pilatesdeltagarna. Hjälp vad jobbigt det var. Vågar knappt tänka på hur det kommer att kännas i mina mag- och benmuskler i morgon.

 Lunchmackor och kaffe och efter det sol, bad och läsning. Kl. 16 ett jobbigt och roligt spinningpass. Vi var helt genomsvettiga när det var slut.
Svettiga spinnare
Per har stått för dagens middag som bestod av korvgryta (typ stroganoff) och pasta. Riojavin till. Hur gott som helst.
Kvällspromenad är ett måste och i kväll gick vi fyra km och det var fantastiskt ljumt och skönt i luften, Här kommer några bilder från promenaden.
Bland kaktusar

Samma här

och här.

Solen går ner på Playitas,

Inga kommentarer: