17 november 2007

Glädjen er...........

........alla ni som ska fira jul i Torstäva för nu håller Per på att göra minikroppkakor till julbordet. Jag har inte fått göra nå´t smaktest ännu men dom ser jättefina ut, eller hur? Lördagen har gått i pysslandets tecken. Lite städning, lite fönsterputs, lite putsning av silverbestick och så brödbak och kroppkaketillverkning. Grått har vädret varit, men inte kallt och inte blåsigt så det blev en promenad på en och en halv timme till Trummenäs udde. Det byggs en väldig massa på Trummenäs för tillfället och nya hus dyker upp både här och där. Plus att det byggs om och till också. Vi träffade Annikas (Olsberg alltså) bror Tommy utanför hans hus och han bygger till, bara för att ta ett exempel.
Nu inriktar vi oss på en ny TV-kväll tillsammans med Allan Svensson och Babben Larsson och så lite "Brottskod försvunnen". Jag ska sticka färdigt ett par raggsockor till León samtidigt är det tänkt.
Ps. Per har förresten ett stort projekt på gång, men det är hemligt än så länge.........(hihi). Kommer att visas på bild såsmåningom.
Här skulle varit en bild på nyrullade kroppkakor, men blogger vill inte överföra några bilder idag, så det får bli i morgon.

Inga kommentarer: