21 februari 2009

Konsten att packa rätt saker........

Jag blir så fruktansvärt velig när det drar ihop sig till packning på riktigt. Att åka till Tassie är dessutom inte fullt lika enkelt som att åka till Thailand. Till Thailand behövs bara de tunnaste kläder man har. Det är aldrig aktuellt att ta på sig en tjock tröja på kvällen t. ex. Men se det är fullt tänkbart i mars i (eller på heter det kanske, det är ju en ö) Tasmanien. Ganska troligt tror jag. I alla fall har vi kommit en bit på väg i packningsbestyren och det känns kul och den där resan som varit så avlägsen är plötsligt alldeles nära.


I förmiddags pratade Per med Ulla i telefon och av nå´n anledning sa Per att han inte varit i Singapore. OK, vi har bara varit på flygplatsen, men det räknas väl det också. Vi mellanlandade där när vi åkte till Tasmanien förra gången och hade säkert fem timmars väntetid. Ulla och Curt ska snart åka dit. Flygplatsen är fantastisk! Otroliga orkidéplanteringar bl. a. Du kommer att gilla dom Ulla!
Nu ska jag gå och titta till kycklingklubborna i ugnen. Pers och min lördagsmiddag som ska ätas tillsammans med ört- och vitlökskryddad gnocci (tack för det tipset Anna)och sallad.

1 kommentar:

Ulla o Curt sa...

Vi har tänkt besöka Botanic garden, Singapore Flyer, Merlion (symbol för Singapore) och så shoppig och hoppas vi hiner med mycket mer. Vi vet tiden går så fort när man är iväg. Ska träffa ett svenskt par som jobbar där)också som ska guida oss runt på söndagen. Roligt att se att ni börjat packa inför resan till lilla Lisa!! Kram Ulla/Curt