17 november 2013

Playitas dag 1

Det här blir en favorit i repris i dubbel bemärkelse. Dels för att vi åker tillbaka hit för att vi verkligen gillade att vara här och dels för att våra senaste sju inlägg handlade just om denna förträffliga träningsanläggning. Det som det bloggats om däremellan får man läsa om på www.tradgardskarlek.se.

Exakt likadant som den 19 januari startade resan med tåg till Köpenhamn (i går) och övernattning på Quality Airport Dan Hotel (Kastrup), maffig hamburgare på den närbelägna restaurangen och så upp vid fem i morse för att åka till flygplatsen. Allt flöt på precis som det skulle och vi landade på Fuerteventuras flygplats 12.40 lokal tid (13.40 svensk tid). Bussresan tar 45 minuter och vi var på plats på rum 3307 ungefär 30 minuter senare. Skillnaden mot förra gången är att vi inte kan se havet från balkongen men det funkar bra med den utsikt vi har. Eller vad tycks?
Förra gången vi var här passade Per på att fylla år och då fick han (vi) en flaska cava att fira med. Denna gången fick vi en flaska cava för att vi kommer tillbaka hit en andra gång. Undrar var vi får tredje gången?
Nu börjar det skymma och vi ska snart gå till restaurangen och avnjuta kvällens buffé. Bara den är värd ett besök här! Givetvis har vi gått igenom veckans träningsschema och bokat in oss på spinningpasset i morgon. En förändring sedan förra gången är att det nu kostar 2 euro per pass, gratis förut. Sen kommer det att bli lite av varje under veckan och det får jag återkomma till. I morgon med största sannolikhet. God kväll!



Inga kommentarer: