21 november 2014

Kortrapport från fredagen

Inte så mycket nytt denna dag. Vi håller stilen. Struntade i solhälsning/morgonpromenad eftersom det regnade så. Startade i stället med spinning kl. 9, lite frukt och Finncrisp därefter
  och sen funktionell träning kl. 11. På tillbakavägen såg vi denna fina bananblomma.
 När vi genomfört förmiddagens pass plus ätit mackor med stekt ägg och salami sken solen igen och vi tog tillfället i akt och placerade oss vid poolen med var sin bok och en cappochino/latte machiato. Nästan två timmar höll det soliga vädret i sig och när de grå molnen började hopa sig gick vi till "sportbokningen/shopen" och bokade in oss på morgondagens spinningpass och så köpte min fine man nedanstående träningslinne till mig.
 Vi hade vid denna tidpunkt bestämt att det fick regna så mycket det ville men ut på en stavgångstur skulle vi! Regnade gjorde det och stavade gjorde vi (5,3 km i strilande regn blev det). Nästan precis när vi kom tillbaka upphörde regnet. Vi bytte de blöta kläderna mot torra och gick till gymmet där vi avslutade dagens övningar med 35 minuter styrketräning.
Ett glas vin på altanen, dusch och sen gick vi till Las Playitas och resturang Las Playas där vi ätit jättegod mat. Per: Friterad bläckfisk och Lotta: Cordon Blue. Irish coffëe till dessert. Nu är det bara en dag kvar och den ska utnyttjas till max!

Inga kommentarer: