26 oktober 2006

På stadshotellet i Hässleholm....

....genomförde vi i dagarna två den årliga verksamhetsplaneringen. Hela det stora regionkansliet var samlat. Trevligt ställe att "konferensa" på. Fin miljö, god mat och bra rum. Jag ska inte gå in på själva planeringen. "Vad har hänt", "hur ser det ut idag" och "vad tror vi om framtiden" låter kanske inte så roligt för den oinvigde (ibland inte jättekul ens för den invigde ska erkännas....). Förutom själva planeringen som vi ägnade oss åt på dagarna hade vi en teambuildingaktivitet på tisdagskvällen. Lek och trams för hela slanten. men jag tror att de flesta tyckte det var kul, se själva. (Klicka på bilderna för att göra dom större.)


Två Ramdaladäkor som återförenas på regionkansliet. Vi hade inte träffats på över tjugo år när vi plötsligt blev arbetskamrater. Världen är liten! Anne-Margarete heter hon förresten.
Mannen som står upp och som har vit skjorta på sig är Pers och min chef (alltså inte bara Pers och min utan några andras också). Han heter Bengt och kom sist i denna tävling där det gällde att riva itu en telefonkatalog. Han ansträngde sig inte ens! Kom med en krystad förklaring att det var synd om den/dom som lagt ner så mycket jobb med att tillverka katalogen.....
Här har vi Ulf, (trogen besökare på bloggen) som är en av Pers närmaste arbetskamrater och Christina, som är min nygamla och närmaste arbetskamrat. Bakom henne skymtar "Friskvårds-Maria" som lärde oss att massera stela axlar och ryggar i en av pauserna. Längst bort på första raden sitter Micke från Ljungby som i likhet med Per och Ulf också är verksamhetscontroller.
Per vann inte tävlingen med det var nästan. Se så´n stil han har!
Nu har vi packat om våra väskor och drar till Köpenhamn i morgon bitti. Härliga helg!
Till på söndag kväll/Lotta

Inga kommentarer: