20 januari 2007

En vecka utan cigaretter..........


............och jag har överlevt! Med hjälp av alla tänkbara nikotinpreparat, plåster, tuggummi och sugtabletter samt morötter, bladselleri och långa promenader har jag faktiskt klarat det! Dessutom har jag läst varenda broschyr som getts ut i detta ämne och med stor behållning läst Charlotta von Zweigbergks bok "Eld utan rök".
Och i morgon firar vi bästa Per på hans sextionde födelsedag..........på hemlig ort!

Trevlig helg på er//Lotta
Ps. Den kollossala stubben som Per står på kan man hitta i Northeast Park i Scottsdale och själva trädet har förstås hans svärson Jesse sågat ner!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stort grattis till Per på hans födelsedag och till dig Lotta för din första rökfria vecka!
Vill tacka för att du höll oss här hemma uppdaterade under bröllopsfestligheterna i Tasmanien!
Kram Mia C

Anonym sa...

STORT GRATTIS PER! Imorgon är det bara DIN DAG. Tänk 60 år helt otroligt men sant! Hoppas du mår bättre med halsen idag och att du mår helt bra imorgon den 21 januari.
Stor KRAM Ulla och hennes Curt

Anonym sa...

Vi ville skriva STORT GRATTIS 60 gånger men det blev ju lite långt. Var Ni än är i morgon o firar önskar vi Er en jättetrevlig dag med allt som hör till en riktig högtidsdag! Hoppas verkligen att Du Per (Pelle) mår lite bättre o kan njuta av dagen. Jättelycka till för Dig Lotta med fortsatta rökfria dagar! Njut av vinet o glöm cigaretterna. Du kommer att klara detta galant. Må nu så gott så få vi fira lite senare. Kramar från Stina o Bo som kurar inne för vintern har kommit till våran Ö idag!

Anonym sa...

Per och Lotta!
Ett STORT grattis till er bägge. Dig Per hurrar vi fyrfaldigt för. Förstår att DIN dag blev bra trots halsont!
Lotta Dig får jag också GRATTA en hel vecka utan vita pinnar! Grattis!
Maten och vinet smakade väl ljuvligt. Kände du inte vilka nya aromer det finns i maten och vinet! Nya upplevelser som rökfri!Kram Siw