07 januari 2007

Varldens basta tasmanska CIRKUSBROLLOP!

....och vi var dar, Linda, Magnus och Leo, Sara och Fredrik, Per och jag + ca 50 australiensare och Cindi..............nar Lisa och Jesse sa ja till varandra.............och det gick till sa har:



















For det forsta fick vi ga till plan B for vaderprognosen lovade ihallande regn framat eftermiddagen. Plan B innebar att hela kalaset flyttades till Springfield Hall (en sorts bygdegard kan man saga) ca 20 minuters bilresa fran Eastman's (bara det kravde sin man!). Lokalen passade alldeles utmarkt till bade brollpscermoni och fest.
OK! Till tonerna av akta cirkusmusi
k vandrade Lisa och Jesse, bada stralande av lycka, in i lokalen med tva cirkusartister framfor sig som banade vag och strodde rosenblad framfor deras fotter (har borjade de forsta tararna trilla pa mig).
Den kvinnliga vigselforattaren var sa gullig och hon berattade lite om hur Lisa och Jesse traffades innan sjalva cermonin borjade. Ungefar mitt i cermonin sjong Lisas kompis Eva Gotharsson (narvarande pa CD) Ted Gardestads "For karlekens skull" och da svammade tarana over...........
Efter vigseln blev det champagne och grattis och kramar i massor och sen......klev en av cirkusartisterna upp pa scenen och klappade i hander och utropade "I'm proud to present the bride's father!" Varldens basta Per intar scenen och haller tal till sin dotter och svarson pa engelska och alla bara jublar! Fattar ni hur bra han ar?! Jag grat lite da ocksa.
Cirkusartisterna, som ocksa var servitorer, varvade vagade cirkusupptradanden (inte upptraden alltsa!) med praktiska hushallsgoromal, lite som Wallmans salonger faktiskt och det var sa kul.
Inte nog med att Lisa och Jesse ordnat cirkus for oss dom hade ocksa hyrt in ett sexmannaband som spelade upp efter middagen. Harlig musik, jazz/rock, som fick de flesta att inta dansgolvet (inte alla dock, jag namner inga namn...).
Ja visst ja, vadret var alldeles stralande fram till sju, sen kom regnet, forst lite lugnt och forsiktigt men sen bara haftigare och haftigare, sa det var tur att vi valde plan B!
Nu ar kl halv sju dagen efter och en massa Eastman-slaktingar ar fortfarande kvar har efter en sen brunch inklusive presentoppning. Massor, massor av presenter har dom fatt. Och Lisa, presentalskaren nummer har verkligen frossat hela dagen. En av presenterna var en jattelik gasolgrill och den ska forstas invigas i kvall, sa Kim har kort ivag for att handla lamplig grillmat.
Sa, tre dagar har vi kvar innan det ar dags att vanda ater till vintern darhemma. Dom ska vi anvanda till att se oss omkring och till att lata oss, for det har inte blivit sa mycket av nagotdera de senaste dagarna. Men det kanns harligt att ha fatt vara delaktig i detta fantastiska kalas!
En gang till innan vi aker hem ska jag nog hinna skriva, sa halsa pa snart igen.
Kram//Lotta
Ps. Pannacottan blev jattebra. Cindi sa att alla som hon pratade med tyckte att den var fantastisk....fast jag vet inte om jag litar pa henne riktigt.....Cindi som inte ens har en email-adress, vad nu det har med saken att gora?


3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad fint! Man blir rörd bara av att se bilderna på Lisa och Jesse så det måste ha varit väldigt speciellt att få vara med. Vi har gått här hemma och väntat och väntat på att bloggen skulle uppdateras :-) Kul!

Kramar till alla från Eva Götharson med familj

Anonym sa...

Åh vad fint! Man blir rörd bara av att se bilderna på Lisa och Jesse så det måste ha varit väldigt speciellt att få vara med. Vi har gått här hemma och väntat och väntat på att bloggen skulle uppdateras :-) Kul!

Kramar till alla från Eva Götharson med familj

Anonym sa...

Vilket underbart bröllop! Lisa och Jesse ser verkligen underbart lyckliga ut!
Hoppas ni får en fortsatt skön semester i värmen innan ni vänder hem till regnet här hemma!