04 januari 2007

Vi har sett en TIGERORM!!!!










Bild 1: Jesse har hittat en pytteliten odla som vi far kolla pa nara hall
Bild 2:Per och jag och Pelle pa den fantastiska stranden vi Baileys Rocks.
Bild 3:Gammal man vid aldreboendet!
Bild 4:Jesse, Pelle och jag pa mysigt fik i St Helens
Bild 5: Lisa och Pelle pa stranden vid Baileys Rocks.
Bild 6: LInda, Magnus, Leo och jag pa stranden vid Binalong Bay.
Bild 7: Kim och Peter vid "nyarsbordet"
Bild 8: Bob och Jesse vid samma bord.
Bild 9: Magnus och Leo vid Bay of fires.
Bild 10: Och sa har vi sett en livs levande pelikan!!!
Ja, det ar sant...men som tur var satt vi i bilen pa vag hem fran Scottsdale Lisa, Per och jag. Alldeles innan vi kom fram till Eastman's grind lag den dar alldeles utstrackt tvars over vagen. Per hoppade forstas ut for att fotografera men se, det gick inte, ormrackarn ringlade in i skogen igen. Gissa vem som aldrig ska satta sin fot i den delen av skogen mer.............Cindy (det ar Kims syster fran Californien) hade i och for sig redan varnat mig "don't go there Lotta, it's snake area". Jag ska beratta mer om Cindy en annan gang for hon ar valdigt cool och speciell.
Nog om ormar for den har gangen.
Vi har hunnit fira nyar sedan sist. Den blev inte riktigt som vi ar vana vid men helt OK med god mat och sen champagne vid tio-tiden (alla var sa trotta efter en hard dags arbete att vi bestamde att klockan var tolv redan klockan tio...).
Pa nyarsdagens formiddag akte Linda, Magnus, Leo, Per och jag till St Helens, som ar en liten stad pa ostkusten. Dar hade Per och jag bokat hotellrum tva natter for att ta lite semester under semestern.
St Helens ar en sot liten stad och vart hotell, Bayside Inn, lag perfekt alldeles intill George Bay som vi hade utsikt mot fran var balkong. Efter incheckning drog vi vidare till den beromda stranden Binalong Bay och Bay of Fires som ligger en dryg mil norr om St Helens. Valdigt fin strand och klipporna tackta av orange lavar, som gor att omradet verkligen ser ut att brinna. Haftigt!
Linda & Co atervande till Eastman's och Per och jag hade tva mysiga dagar i St Helens. Sommaren kom verkligen medan vi var dar och det var sa harligt. Pa onsdagsformiddagen kom Lisa, Jesse och Pelle och hamtade oss och efter fika pa ett jattemysigt stalle korde vi norrut mot Ediston Point. Precis innan Ediston Point ligger Baileys Rocks och det ar det absolut vackraste stallet vi har besokt, hittills ar val bast att tillagga. Alldeles vit sand, turkost vatten och klippor som havet har slipat precis slata och runda. Massor av fina snackor fanns det ocksa. En riktigt mysig dag var det!
Idag har jag med benagen hjalp fran Linda och Magnus gjort 70 st portioner pannacotta och dom stelnade sa bra (maste vara det australiensiska gelatinet.......). Per ar just i fard med att baka grissini. Ska Linda ha sa ska Lisa, sa det sa!
Vi borjar bli ganska beredda pa brollopsfestligheter faktiskt och haller detta harliga vader i sig sa slipper vi att tillgripa plan B och det vore valdigt skont! Hall tummarna!
Jag lovar att lamna rapport dagen efter med brollpsfoto och allt!
Kramar//Lotta

3 kommentarer:

Anonym sa...

ALLDELES FANTASTISKA FOTON! VI HÅLLER TUMMARNA ATT NI FÅR EN STRÅLANDE BRÖLLOPSDAG OCH SER FRAM EMOT BILDER FRÅN FESTLIGHETERNA.
KRAM TILL ER ALLA/STINA O BO

Anonym sa...

Åh vilka underbara bilder! Tur att du inte hann ta på ormen Per. (Vi håller helt med Lotta dessa djur kan hålla sig på avstånd). Bilden på Lisa o lille Pelle är ju helt underbar, så söt du är Lisa. Alla bilderna var helt fantastiska och ni verkar må helt underbart. Vi håller tummarna för fint väder den 6 januari kl 15.00. Vi tänker på er och väntar på bilder från bröllopet. Krama Lisa o Jesse lycka till från oss alla här hemma.
Ulla och Curt

Anonym sa...

Jättekul att följa era bravader på bloggen. Vilka härliga foton!
Hoppas vädret blir strålande på Lisa och Jesses stora dag, och att bröllopet blir oförglömligt.
Kram och stort lycka till från oss alla // Yvonne och Jan-Olof