01 september 2007

Utflykt till Kosta!

Vi hade bestämt att idag skulle vi ta en utflykt till Hovmantorp och göra höstfint på graven, sen kolla om Ulla och Curt var hemma (så vi kunde få lite kaffe) och sen göra en raid bland outletvarorna i Kosta. Precis det har vi gjort plus att vi stannade till i Algustsboda också på hemvägen och tittade till Per föräldrars grav. Hos Ulla och Curt fick vi kaffe och glass (inte jag dock som har börjat GI:a och därför stoppade i mig en medhavd halv avokado) och en pratstund innan vi drog vidare till metropolen Kosta som numera inte bara innebär glas utan nästan precis allting. Vi handlade lite presenter (till vem talar vi inte om) och Per köpte två par nya jeans. Jättebilligt!
Hemma igen lagade jag GI-middag och det var ganska mycket pyssel med den, räk- och chiligryta med raita. Väldigt mycket att skiva och hacka, men gott blev det.
Per var förstås inte overksam under tiden utan började med gräsklippning. Undrar just hur många gånger han klippt gräset den här sommaren? Så har vi varit på promenad runt Trummenäs också och nu ska kolla om vi kan hitta en rolig film att kolla på. God lördagskväll//L

Inga kommentarer: