23 september 2007

Projekt...




...kan va stora, större eller störst eller också kan dom va så där kollossalt stora, att dom känns helt omöjliga att genomföra... Precis så stort är det projekt som bästa Per tagit sig an nu... Ju mer han river i det gamla hönshuset desto mer jobb blir det. Det mesta av virket är murket och måste bytas ut och river han lite till ramlar det nog ihop helt och hållet....men eftersom Per är den envisaste jag vet kommer det säkert att bli ett superfint hus när det blir klart (vi kanske till och med kan bo där;-)) Dagen har alltså gått i arbetets tecken. Per har som sagt jobbat hela dan med det gamla hönshuset och jag har trots det fantastiska vädret mest varit inomhus och fixat inför nästa helg när vi ska få fina gäster från Lyckeby och Hovmantorp. Yes, va kul det ska bli!
Och för att farmorn och farfarn i Hovmantorp ska få känna sig riktigt stolta och kaxiga kommer här bilder på både Fabian och hans faster!
Siw och Håkan i Lyckeby väntar och väntar på barnbarn dom också, men än så länge tror jag inte att Julia har fått nå´t syskon eller Kate nå´t brorsbarn. Vi får nöja oss med Kate själv så länge, och det är ju inteså illa! Strax är det måndag igen!//Lotta

1 kommentar:

Lisa Ulrica sa...

finfina Fabian & duktiga pappan! Och alla tders Lotta som haller lilla mig underrattad om allt och alla!