22 mars 2008

Happy easter!

Skriver sa bara for att det ser sa dumt ut med "glad pask". Nagra paskkarringar har vi inte sett till har, mer an den som finns pa Ullas och Curts blogg...... Vi har det saklart fortsatt harligt. Dagarna tillbringar vi mest pa stranden med att lasa bocker och bada. I gar gick vi till Khao Takiab (apberget)och blev ruskigt forvanade nar vi kom upp pa berget och inte sag en enda apa. Ja, det ar sant! Inte en enda! Vi har ocksa tagit oljemassage och det kandes kan jag saga. Riktigt harda nypor har dom dar damerna. Sa har vi handlat lite billiga skjortor och tennistrojor ocksa. I kvall ska vi ga pa "Thai Dinner Theatre". Middag och tva timmars thaishow. Ska bli spannande.
Forresten har vi det numera myggfritt pa vart rum. Pa marknaden haromkvallen kopte vi ett tennisracket med "elektriska" strangar. Det ar bara att sla nagra forehandslag i luften och alla myggen dor en bamhartig dod. Ja, nastan i alla fall. Far se om det blir nat mer inlagg innan vi aker hem pa tisdag. Vi onskar som sagt alla en riktigt skon helg!

2 kommentarer:

Ulla o Curt sa...

Och vet du Lotta vi har heller inga mygg! Vi hällde ut vattnet från fotbadet och vips var de borta! Ha de fortsatt bra i Hua Hin! Kramar till er båda

hanna sa...

Njut njut njut! Här hemma är det minusgrader och snö. Ingen vår i sikte.