30 mars 2008

Men hallå.............


..........en så´n uppvaktning för att två gamla människor gifter sig, sa Per. Jag är nästan benägen att hålla med. Mail, sms, kort, blommor och champagne. Det har inte varit någon ände på det. Och så kom Leo då, och hans mamma och pappa i går eftermiddag. Vackra blommor, vin och choklad hade dom med sig + presentbiljett från ticnet. Passar perfekt eftersom teaterbesöket i fredags (En herrgårdssägen) gav mersmak.Om gårdagen var trist och regnig har söndagen hittills varit riktigt våraktig. En rejäl promenad tog vi på förmiddagen och så har vi förstås kollat på hästarna, kaninerna och alla blommor som kommit upp. Jag har också blivit expert på att rita ugglor. Hoho, hoho säger Leo. Det måste vara bevis nog!
Så var det lite Thailandsbilder som jag utlovade häromsistens. Dom första fyra från Khao Takiab med vidunderlig utsikt.
Nästa omgång är från Sasi Dinner theatre som bjöd på thaishow med fyrarätters middag. Dagen innan hemresan. Lite prat med vår gulliga nattportier. Frukostbuffén och utsikt från balkongen.


Ja, så är det vardag igen och i morgon drar jag till Malmö två dagar och på tisdag gör Per detsamma. Vi ses som hastigast på tisdag alltså. Men, det är sommartid nu, vår och snart är det helg igen..........god arbetsvecka således!

Inga kommentarer: