07 augusti 2007

Härlig dag på Hanö eller...






...hur uppvaktad får man bli? I sextioårspresent av Linda och Magnus och Leo fick Per en tur till Hanö en solig dag. I dag var det en så´n dag! Med båten från Nogersund tog vi oss till Hanö klockan 10 i förmiddags. Linda och Magnus hade packat en smarrig matsäck som vi senare avnjöt vid foten av fyren. Per, Linda och Magnus kollade i Drakens grotta, men det tyckte Leo och jag var onödigt så vi stannade ute i dagsljuset. Givetvis gick vi till Bönsäcken och plockade några fina stenar att ta med hem och där fick vi också ett smakprov av hjortronlikören som Per fick på sin födelsedag. vi Bönsäcken satt vi en god stund och njöt av utsikten över Hanöbukten och alla segelbåtar. Här hemma har vi firat med Siws ugnsbakade lax och potatissallad och som extra krydda hade Linda och Magnus köpt champagne som vi drack till. Inte illa när det är mer än ett halvår sedan födelsedagen.
Nu har Leo precis sagt godnatt till mig och han kan nästan säga Lotta................ett ovanligt intelligent barn.............
Finalen av Allsång på Skansen och sen DN-galan ska vi vuxna titta på.

1 kommentar:

Lisa Ulrica sa...

va harligt! har sprungit in pa kommunen och lanat en dator for vart internet ar nere for tillfallet. det ser alldeles uuuunderbart ut!