05 augusti 2007

Kräftskiva i goda vänners lag!





Nu har vi suttit ute och ätit kräftor, suttit ute och ätit frukost och suttit ute och fikat i alldeles strålande högsommarväder. Som vanligt var det så trevligt att ha dom här, Pers systrar och svågrar. Jag tyckte vi åt och drack mest hela tiden och ändå blev det så mycket mat över?! Konstigt! Kräftorna gick åt i alla fall, det såg Bo till. Ja, vi åt vi andra också, men mest Bo. Så pratade vi mycket förstås och tittade på bilder från Ullas och Curts paradis i Thailand. Vi fick också en titt på Majda och tvillingpojkarna Hugo och Algot. Diskussionens vågor gick stundtals höga, när diverse ämnen avhandlades. Det vara allt från vindkraftverk och fartkameror till Skatteverkets omorganisation(!). Slutsatsen blev att vi ska inte ha vindkraftverk och fartkameror och skatteverket ska inte organisera om sig.........eller så var det tvärt om? Det var nog delade meningar när jag tänker efter.
Jag har precis kommit in efter att ha legat två timmar i solen i min nya fina däckstol. Per sitter fortfarande ute och läser. Det passar verkligen att säga:
"Tänk vad härligt att göra ingenting och sen vila efteråt"
Och det är en vecka kvar på semestern, hurra!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej kära Lotta o "bäste" Per. Tack för ännu en kanontrevlig kräftskiva med kanongod mat o allt därtill. Vi har avnjutit sista semesterdagen i soslsken o ätit lite semesterrester. Känns inte alltför kul att stiga upp kl 06.10 i morgon. Men efter en dag brukar man ju vänja sig igen. Nästa gång vi ses måste det bli här på Öland. Återgigen STORT TACK!
Kramar Stina o Bo

Ulla o Curt sa...

Ett stort TACK och en stor KRAM till lilla Lotta och broder Per för en underbar kräftskiv. Maten var bara såååå god och allt tilltugg och drickat gick åt må jag säga. Ha en skön semestervecka så hörs vi snart igen. Kramar Ulla o Curt

Ulla o Curt sa...

Glömde säga "vilken underbar trädgård" ni har. Måste bli årets vackraste!
Kram igen

Ulla o Curt sa...

Hej Lotta!
Skickade mail till dig men fick tillbaka det från en anna Lotta Eklund i Örnsköldsvik. Kan du maila över rätt adress. Hade skickat lite kort från kräftskivan o lilla Audrey. Kram Ulla