Detta är ju ingen matblogg, men ändå måste jag delge bloggläsarna lördagens middag:
Till förrätt har vi ätit gubbröra (jag kallar det för det i alla fall) som Per fixat. Alltså hackat kokt ägg, hackad matjes och gräslök serverat i sprillans nya Ingegerd Råman-glas. Glasen fick vi i bröllopspresent av mor och far. Dom är grymt fina! Chevrefylld laxfilé med tärnade grönsaker till huvudrätt och det var också väldigt gott. Receptet är hämtat ur "Våra bästa GI-recept - 100 rätter utan socker och snabba kolhydrater" av Ola Lauritzson och Ulrika Davidsson. Nu ska jag leta efter lite foton att placera i de nya ramarna som ska pryda min vägg på jobbet. Ja Johanna, jag ska ha ett kort på dig också på väggen! Och jag hejar fortfarande på dig om du undrar. God lördagskväll!
1 kommentar:
Det där ser riktigt smarrigt ut! Vi kommer också att njuta av god svensk mat när vi kommer hem den 19 april!!! Börjar faktiskt längta hem till barn och barnbarn nu när det är så varmt här! Ikväll lite regn och 33 grader kl 19.10. Pool och hav lika varmt! På onsdag åker vi till lyckliga gatan o Hua Hin! Vi längtar också efter att får träffa er och Stina o Bo. Hoppas Stina mår bättre idag! Kram Ulla o Curt
Skicka en kommentar