27 april 2008

Smått värkande armar och ben....

...är en del av resultatet från denna långhelg hos Ungstens i Torstäva! Vi är ovana vid utomhusarbete helt enkelt. Ledigheten började redan i torsdags för oss och Per kastade sig direkt över arbetet med att fixa vårt hönshus (fortfarande inga höns dock) och jag gjorde väl lite annat i avvaktan på att möta Johanna vid tåget. Så kul att se henne igen. Det var faktiskt vid jul förra gången. Fika, promenad, middag och "Svarta nejlikan" på video. Fredagen ägnade Johanna i däckstolen (bra att den kom till användning) med att skriva på på sitt hemliga projekt medan jag oljade utemöblerna. Grillen åkte också fram för vädret var alldeles fantastiskt. När vi lämnat av Johanna utanför Bokhörnan (hon skulle köpa den omtalade Norén-boken) körde vi till Blomsterlandet och köpte lite fler fröer och två korgar att hänga på de nedre grindstolparna. Sen grillade vi flintastek och satt faktiskt ute och åt den....men i ärlighetens namn, det var i kyligaste laget. I går var vi ute hela dagen för det var jättefint väder då också.
  1. Fortsatte arbetet med hönshuset
  2. Klippte rosorna
  3. Satte lök
  4. Sådde pumpor och squash i växthuset
  5. Sprang två varv på slingan
  6. Cyklade till Trummenäs för att testa våra cyklar Idag har det varit lite mer mulet men fortfarande varmt. Per har som vanligt mest hållit på med hönshuset och jag har putsat fem fönster. Inte så kul, men väldigt skönt när det är gjort. Vi tog ledigt vid tretiden och tog en promenad till Torsnäs. Därifrån är bilderna på vitsippebacken med en särskild hälsning till Lisa.
    I morgon bitti sticker Per till Malmö och på onsdag är det valborgsmässoafton och sen är vi lediga IGEN! En god kort arbetsvecka tillönskas!

Inga kommentarer: