03 mars 2009

Melbourne by feet!

Kanske inte riktigt hela Melbourne, men en ganska stor del av Melbourne har vi avverkat idag, till fots. Den promenaden kandes extra bra med tanke pa de senaste dagarnas stillasittande. Det regnade i morse och var vardinna hoppade nastan jamfota av gladje for det var det forsta regnet pa tva manader sa hon. Regnet hann upphora innan vi begav oss ut och sen blev det bara varmare och varmare. Sakert bortat 30 grader och kraftig vind. Vi har traskat runt i Melbournes centrala delar och ocksa letat oss fram till Royal Botanic Garden. Dar rakade vi dock ut for dagens otur. Det var namligen stangt. Pga "extrem weather conditions". Tydligen ar man, ganska begripligt, enormt radda for brander och da tar man det sakra fore det osakra. Vi ska gora ett nytt forsok i morgon. Kanske ar det oppet da. Sen har vi promenerat langs strandpromenaden och aven doppat fotterna i havet.
Nu vilar vi lite innan det ar dags att hitta nanstans att ata middag. Naturligtvis har vi bade druckit elva-ol och fikat med maffiga muffins.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Lotta!

Stort grattis på din dag! Hoppas ni får en skön semester. Kan inormera om att hr är det som vanligt gråmulet!
Kram/Siw

Anonym sa...

Grattis kära Lotta med den stora dagen! Tänker på dig och är inte alls avundsjuk på att ni är i Melbourne..... Och tänk vi har blivit farmor/farfar till en liten Lydia sedan vi sågs.
Kram från syis-Karin

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen syster. Hoppas ni får en fin månad.
Koffer

Bromans i BA sa...

Grattis grattis grattis moder jord!