17 mars 2009

Tillbaka till civilisationen.

Primadonnan!

Nagra dagar har gatt utan tillgang till varken mobil eller dator. Innan vi gav oss ivag till Eddistone Point hann jag dock njuta av Scottsdales uppsattning av The Vagina Monologues tillsammans med Jesse, Kim och Max (den senare sov sig igenom forestallningen). Det var sa bra, alla var urduktiga och Lisa var bast forstas! I sondags formiddag korde vi i tva bilar mot Eddistone Point for att Per och jag skulle fa fira var allra forsta brollopsdag pa en alldeles speciell plats. Namligen i Susie's och Gordon's "shack" (en liten stuga) som ligger ett stenkast fran oceanen och med milslanga strander at alla hall! Vaderprognosen var inte pa var sida men vi sa att vi aker i alla fall. Och visst fick vi vader av alla slag! Lagom blasigt och sol, molnigt och blasigt, storm och osregn och sol och alldeles lugnt pa havet. Otrolig miljo att vistas i! Vi har gatt langa strandpromenader och samlat pa oss diverse strandfynd bestaende av snackor, stenar, tvattsvampar och hor och hapna ett par tomma hajagg (tva prickar over det sista a:et). Wallabies passerade alldeles utanfor stugan. Bara det var ju extremt exotiskt! Lisa och gossarna var och hamtade oss idag och pa hemvagen stannade vi i Derby och fikade med nybakade scones.I kvall har jag varit med Lisa pa hip hop class i Scottsdale. Under tiden passade Jesse, Per och pelle pa att fanga en enorm krafta i floden. Den fick dock plumsa i igen eftersom den ar fridlyst. Aterkommer snart!

4 kommentarer:

Jo. sa...

Ja, ni har det uppenbarligen väldigt väldigt bra! hälsa alla alla och hälsa primadonnan att hon ska lägga upp bilder på sig själv på sin blogg, så att jag får se frillan på nära håll.

Anonym sa...

Hej Lotta!

Tack för det fina födelsedagskortet! Upskattades!!! Idag blir det lite med jobbet! Ha en fortsatt fin vecka! Hälsa Per!
Vi ses och hörs.
Kram/Siw

Ulla o Curt sa...

Åh Lotta vi glömde bort er bröllopsdag men stor KRAM och Grattis till första året som gifta i efterskott!!! Hälsa så klart till maken också!! Ulla och Cur

Anonym sa...

Vilka härliga bilder! Ni verkar ha det helt fantastiskt! Som vanligt är jag inne och tjuvkikar lite när ni är där nere och hälsar på, för ni är ju så flitiga på att blogga!
Hälsningar
Mia C